tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Obnovljeno studentsko krilo Zagrebačkog HAZ-a

Inicijativni krug za obnavljanje rada Hrvatske akademske zajednice Zagreb (HAZZG) izabrao je svoje vodstvo čime je ustrojena organizacija HAZ-a za Zagreb. HAZ Zagreb koordinira aktivnosti studentskih članova sveučilišnih organizacija HAZ-a Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Sveučilišta Vern te HAZ-ovih organizacija javnih i privatnih veleučilišta i visokih škola s područja grada Zagreba i okolice.

Dogovoreno je da će HAZ Zagreb organizirati tematske tribine, sudjelovati s vlastitom momčadi na 20. HAZ-ovom revijalnom malonogometnom turniru Prometnog fakulteta, organizirati skupni odlazak u Vukovar, sudjelovati u raspravi o studentskom standardu te okupljati studente na raznim druženjima.

Za predsjednicu HAZZG izabrana je Sara Pavić, članica Studentskog zbora Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i članica vodstva ELSA-e Zagreb. Za dopredsjednike izabrani su: Dora Miketek, predsjednica Studentskog zbora Zdravstvenog veleučilišta i Ciprijan Crljenko, predsjednik Studentskog zbora Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, a za tajnicu zagrebačkog HAZ-a izabrana je Sara Lončar, predsjednica studentskog zbora Veleučilišta Velika Gorica. Dora i Ciprijan ujedno su zamjenici predsjednika, a Sara tajnica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske. Vijeće zastupa 40.000 studenata iz sustava visokog obrazovanja.

Osim navedenih kolega članovi Vodstva zagrebačkog HAZ-a su:

  • Matej Relotić, zamjenik povjerenika HAZ-a Ekonomskog fakulteta
  • Mirela Lončar, članica Studentskog zbora Hrvatskog katoličkog sveučilišta
  • Vlatko Smiljanić, zamjenik povjerenika HAZ-a Hrvatskih studija i potpredsjednik Društva studenata povijesti “Ivan Lučić-Lucius”
  • Mihal Jacić, predsjednik Studentskog zbora Visoke škole VsiTe i HAZ-ov IT-direktor
  • Luka Radić, glavni tajnik HAZ-a i naš povjerenik na Ekonomskom fakultetu te
  • Karlo Kolesar, nacionalni dopredsjednik HAZ-a i povjerenik Sveučilišta Vern

#haz2017

#hazzg

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.