tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Podrška Zagrebačkoj platformi za udruge mladih

Zagreb, 19.12.2017. – Danas su na tribini “Mi mladi” u organizaciji Savjet Mladih Grada Zagreba sudjelovali predsjednica i dopredsjednica zagrebačke organizacije HAZ-a Sara Pavić i Dora Miketek.

Tribina je namijenjena udrugama koje djeluju u Gradu Zagrebu, a predstavljena je inicijativa za Zagrebačku platformu za udruge mladih i udruge za mlade. Ideja je da što više povezuju udruge kako bi si međusobno pomagale, a da uz kontakte i opise udruga na Platformi budu dostupni podaci o Savjetu mladih, Uredu za mlade, Programu za mlade, aktualnim natječajima i priznanjima, ali i info-obavijesni kanal o nadolazećim projektima svih udruga. Tako će svi mladi na jednom mjestu imati dostupne podatke za uspješan rad u svojim udrugama.

Hrvatska akademska zajednica je nestranačka studentska i akademska udruga koja okuplja državotvorne studente, a bavi se pitanjima obrazovne politike, politikom zapošljavanju mladih, kulturnom baštinom i okupljanjem studenata. HAZ je osnovan 1990., a od 2016. ustrojeno je akademsko i studentsko krilo. Zagrebačka studentska organizacija osnovana je u listopadu 2017. te broji 150 studentskih članova, upisanih na Sveučilištu u Zagrebu, Hrvatskom katoličkom sveučilištu, Sveučilištu Vern te veleučilištima i visokih škola koja djeluju na području Grada Zagreba i u zagrebačkoj makroregiji.

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.