tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Youth Declaration on the Future of Europe

Zagreb, 8. i 9.2.2018. – U organizaciji Hanns Seidel Stiftung Zagreb i pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih i europskih poslova održana je u Auli rektorata Sveučilišta u Zagrebu dvodnevna konferencija o budućnosti Europe.

Među brojnim uglednicima u raspravi su sudjelovali i zastupnik CSU-a u Europskom parlamentu Markus Ferber i Sébastian Maillard, direktor Jacques Delors Institute iz Francuske. Key note speaker bila je hrvatska ministrica vanjskih poslova i potpredsjednica Vlade Marija Pejčinović Burić.

Konferenciju je pozdravio i Klaus Fiesinger, direktor zaklade Hannsa Seidela za jugoistočnu Europu sa sjedištem u Zagrebu. Pročitana je “Youth Declaration on the Future of Europe”, studenata politologije Fakulteta političkih znanosti i studentskih članova Hrvatske akademske zajednice. Naš HAZ-ov tim je aktivno sudjelovao u radnim skupinama, završnoj raspravi i realizaciji Povelje mladih o budućnosti Europe. A činili su ga Karlo Kolesar, Luka Radić, Dora Miketek, Sara Pavić, Ciprijan Crljenko, Bernard Markušić i Mihovil Mioković.

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.