tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Karlo Kolesar izabran za Co-Chaira stalne radne skupine European Democrat Students za visoko obrazovanje i istraživanje.

Ponosno objavljujemo da će naš nacionalni dopredsjednik HAZ-a i donedavni predsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH u ulozi supredsjedatelja, s kolegama iz Austrije i iz Italije, voditi programsku raspravu o visokom obrazovanju EDS-a i time sudjelovati u definiranju visokoobrazovne politike EPP – European People’s Party. Karlo kao dugogodišnji studentski predstavnik ima golemo iskustvo po pitanju visokog obrazovanja i studentskog aktivizma. Prošle godine je tako izabran u Steering Committee EURASHE, ugledne europske institucije koje potiče suradnju obrazovanja i tržište rada.?

Prošli vikend održan je u Genovi Summer University EDS-a koja je ujedno godišnja izborna skupština na kojoj se bira novo vodstvo EDS-a. EDS je studentska organizacija najveće europske stranke EPP-a, a okuplja demokršćanske, konzervativne i liberalne studentske organizacije i političke podmlatke širom Europe i kršćanskih zemalja izvan našeg kontinenta.?

hazhr #haz2018 #karlokolesar #eds #epp

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.