tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Mihovil Mioković: „Obnavljanjem HAZEF-a okupljamo buduće poduzetnike i menadžere“

U srijedu, 20. ožujka održana je Obnoviteljska skupština HAZEF-a, studentske organizacije Hrvatske akademske zajednice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u prostorijama istoimenog fakulteta. Događaju je prisustvovalo tridesetak studenata na EFZG-u te alumni članovi HAZ-a na čelu s nacionalnim predsjednikom Zdeslavom Milasom i predsjednikom Alumni zajednice Antom Barišićem. Skup su pozdravili i doc. dr. sc. Davor Filipović, član Akademskog savjeta HAZ-a i docent na Katedri za organizaciju i menadžment, bivši predsjednik i dopredsjednica HAZEF-a dr. sc. Vjekoslav Bratić, znanstvenik u Institutu za javne financije i poduzetnica Dijana Pavković te Luka Buntić, predsjednik Studentskog zbora EFZG 2015. – 2017.

Na Skupštini HAZEF-a za predsjednika je izabran Mihovil Mioković, za zamjenicu predsjednika Ena Bogut, za tajnika Vladimir Antun Posavac, a za dopredsjednike za odnose s javnošću i financije Tom Medek i Maks Manestar.

 „Veselimo se potpunoj novoj razini suradnje i novim, konkretnim, projektima. Jaka smo zajednica koja okuplja veliki broj studenata, ali i predstavnike studentskih zborova vodećih visokih učilišta, što je istaknuta prilika za umrežavanje i razvoj akademske zajednice te studentskog aktivizma.“, rekao je novoizabrani predsjednik HAZEF-a Mihovil Mioković, student integriranog studija Poslovne ekonomije.

Zdeslav Milas čestitajući novim članovima što su prepoznali vrijednost ove udruge, istaknuo je kako je „HAZ jedinstvena organizacija u Hrvatskoj jer okupljamo studente po raznim fakultetima, sveučilištima, veleučilištima i visokih škola, ali imamo i alumni zajednicu koju čine diplomirani članovi. Upravo te dvije sastavnice čine raznolikost, istodobno ujedinjenost ove zajednice. U toj sinergiji podupiremo studentski aktivizam, poboljšanje visokoobrazovnog sustava u povezivanju s tržištem rada i potičemo poduzetništvo. Ponosan sam što rastemo i okupljamo sve veći broj aktivnih Hazovaca.“

Mihovil Mioković, ujedno je i kandidat HAZ-a na Sveučilišnoj listi koja ističe zajedništvo kroz 32 povezane udruge.

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.