tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Izabran nacionalni predsjednik i zamjenik nacionalnog predsjednika HAZ-a

Hrvatska akademska zajednica (HAZ) na svom XI. Saboru, održanom u online obliku 17. prosinca 2020. godine, tajnim je glasovanjem 119 prisutnih izaslanika (re)izabrala mr. sc. Zdeslava Milasa za nacionalnog predsjednika, a Karla Kolesara, struč. spec. oec. za zamjenika nacionalnog predsjednika. Zdeslav Milas uz Karla Kolesara vodi HAZ od 2016. godine, a na XI. Saboru izabrani su u treći mandat.

Mr. sc. Zdeslav Milas prodekan je Edward Bernays University Collegea, predsjednik Suda časti Hrvatske udruge za odnose s javnošću, potpredsjednik HUP – Udruge poslodavaca u obrazovanju i viši predavač odnosa s javnošću i korporativnih komunikacija.

Karlo Kolesar, struč. spec. oec. posebni je savjetnik ministra vanjskih i europskih poslova RH., predavač je u području turizma, potpredsjednik je European Democrat Students (EDS), organizacije koja okuplja milijun studenata u Europi i koja predstavlja službenu studentsku organizaciju Europske pučke strane (EPP) te je član radne skupine EPP-a za izradu vizije, misije i područja djelovanja.

Čestitamo Zdeslavu i Karlu i želimo im puno uspjeha u daljnjem vođenju HAZ-a!

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.