tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Izabrana tri nacionalna dopredsjednika HAZ-a iz redova studenata

Hrvatska akademska zajednica (HAZ) na svom XI. Saboru, održanom u online obliku 17. prosinca 2020. godine, tajnim je glasovanjem 119 prisutnih izaslanika izabrala tri nacionalna dopredsjednika HAZ-a iz redova studenata.

Za nacionalne dopredsjednike izabrani su: Ivan Pnjak, predsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH, predsjednik Udruge studenata VERN’a, student druge godine diplomskog studija “Upravljanje ljudskim potencijalima” na Veleučilištu VERN’; Hrvoje Raos, dr. med., zaposlen na Zavodu za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije, dobitnik Rektorove nagrade i član MENSA-e te Mihovil Mioković, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, student druge godine diplomskog studija “Analiza i poslovno planiranje” na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i član Matice hrvatske;

Čestitamo Mihovilu, Ivanu i Hrvoju i želimo im puno uspjeha u zastupanju studentskih interesa u predsjedništvu HAZ-a, ali i u studentskim tijelima na razini visokih učilišta i nacionalnoj razini!

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.