tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Ivana Serdarušić na 10. konferenciji ISABS u Dubrovniku

Naša članica Predsjedništva i povjerenica HAZ-a za Osijek Ivana Serdarušić upravo nam je poslala nekoliko slika s ugledne međunarodne konferencije „The Tenth ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine“ otvorena je danas u Dubrovniku. Radi se o jednom od najznačajnijih događaja iz područja biomedicine. Utemeljitelj konferencije je bivši ministar Dragan Primorac.

Konferenciju je otvorila predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, a na otvorenju su sudjelovali, između ostalih, ministar zdravlja Milan Kujundžić, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, ministar turizma Gari Cappelli, gradonačelnik Dubrovnika Matko Franković.

Ivana je jedna odabranih studenata medicine koja sudjeluje na prestižnoj konferenciji, a na kojoj sudjeluje 60-tak predavača i 500 sudionika iz više od 40 država svijeta među kojima su i dobitnici Nobelove nagrade prof.dr. Herald zun Hausen (University of Heildeberg), prof. dr. Ada Yonath (Weizmann Institute of Science) i prof.dr. Robert Huber (Max Planck Institute of Biochemistry).

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.