tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Vraća se Poduzetnička akademija

Ogranak Hrvatske akademske zajednice na Ekonomskom fakultetu priprema zanimljivo izdanje Poduzetničke akademijeZaplovi u rizik, te donosi informacije o najnovijim trendovima iz svijeta poduzetništva. Poduzetnička akademija je provjerena HAZef-ova uspješnica koja će ove godine okupiti neka od trenutno najatraktivnijih domaćih imena iz područja poduzetništva s naglaskom na inovacije. 

Najnovije izdanje Poduzetničke akademije održat će se 12. svibnja 2023. u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 10 sati. Neki od predavača koje ćete imati priliku čuti su: Dimitrije Trbović(Neostar), Ivan Burazin (Infobip), Dejan Donev (KEKS Pay), Marko Rešetar Rudić (Asempo) i mnogi drugi.

Tema okosnica četvrtog izdanja Poduzetničke akademije su inovacije u poduzetništvu. Svi znamo kako se bez inovacija u poslovanju ne može ostvariti željeni ekonomski napredak te da jedino konstantnim inoviranjem i kreiranjem nekog novog i smislenog proizvoda ili usluge poslovni procesi počinju davati bolje rezultate od postojećih. Međutim, put do konačnog realiziranja ideje može biti jako trnovit zbog brojnih prepreka, te većina zamišljenih ideja i planova u konačnici ne bude realizirano. Upravo zato, HAZef će okupiti uspješne pojedince koji će s prisutnima podijeliti svoja iskustva stečena kroz proces lansiranja svojih inovativnih ideja s naglaskom na nužne poduzetničke vještine.

Sudionici konferencije će se kroz panel rasprave i predavanja upoznati sa svijetom poduzetništva iz perspektive samih poduzetnika inovatora te dobiti jasniju sliku na koji način mogu realizirati svoje inovativne ideje i pretvoriti ih u nešto više. 

Prijave za Poduzetničku akademiju su besplatne i vrše se isključivo putem obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/9fQA52nDvW7mj5s66 .

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.