tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Službeni program četvrtog izdanja Poduzetničke akademije

Kao što smo već najavili, u petak 12. svibnja 2023. u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, održat će se četvrto izdanje Poduzetničke akademije u organizaciji Hrvatske akademske zajednice na Ekonomskom fakultetu. Tema okosnica ovogodišnjeg izdanja Poduzetničke akademije biti će inovacije u poduzetništvu. Upravo zato, HAZef će okupiti poznata imena hrvatskog poduzetništva koji će kroz zanimljivu kombinaciju panel rasprava i samostalnih predavanja približiti izazove modernog poduzetništva te savjete za uspješno savladavanje istih. U nastavku vam donosimo detaljan program konferencije.

Nakon početne registracije u 10 sati, prisutnima će se svojim pozdravnim govorima obratiti Karlo Kolesar, nacionalni predsjednika HAZ-a i savjetnik ministra vanjskih i europskih poslova RH, te izv. prof. dr.sc. Jakša Krišto, prodekan za studente i studijske programe na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Prvo predavanje pod nazivom: „Would you buy a used car from this man?“ održat će Dimitrije Trbović, predsjednik uprave Neostara i član uprave Zubak grupe. Potom će uslijediti prvi panel na kojem će se raspravljati o trenutnim trendovima i izazovima u IT sektoru u kojem će sudjelovati Ivan Runje, direktor sektora za product management i digitalne proizvode u Hrvatskom Telekomu, Ivan Bešlić, COO i suosnivač Sofascore-a i Dejan Donev, osnivač KEKS Pay-a i direktor digitalnog poslovanja Erste banke.

Nakon pauze, nastavljamo s drugim predavanjem koje će održati Tino Prosenik, osnivač i direktor Grunteka. U svom predavanju osvrnut će se na definiciju uspjeha u poduzetništvu te što je potrebno napraviti kako bi se ostvario isti. Ovogodišnju konferenciju završit ćemo drugim panelom u kojem će Marko Rešetar Rudić, osnivač tvrtke Asempo d.o.o., Frane Šesnić, direktor Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER) i Ante-Janko Bobetko, zamjenik predsjednika uprave HAMAG BICRO iznijeti svoja mišljenja i savjete o pokretanju vlastitih poduzetničkih ideja i pothvata. Program završava u 15 sati službenim zatvaranjem konferencije.

Pozivamo sve zainteresirane da se odazovu ovom vrijednom projektu te kroz predavanja, panele i komunikaciju s predavačima dobiju informacije i odgovore na pitanja o zahtjevima modernog poduzetništva iz prve ruke.

Prijave za Poduzetničku akademiju su besplatne i vrše se isključivo putem obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/9fQA52nDvW7mj5s66 .

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.