tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Projekt HAZ UniZg: Uspjeh u fokusu

Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Zagrebu priprema zanimljivu konferenciju Uspjeh u fokusu te donosi informacije i savjete o tome kako (p)ostati uspješan. Uspjeh u fokusu prva je ovakva konferencija HAZ UniZg-a koja će okupiti neka od trenutno najatraktivnijih domaćih imena. 

Konferencija će se održati 17. svibnja 2023. u Dvorani 5 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 16:30 sati. Predavači koji će podijeliti svoja iskustva o stvaranju svoje uspješne životne priče su: Kristina Kodža, Ivica Kljajić te Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Cilj je ove konferencije potaknuti i inspirirati mlade da budu svoji i kreativni te ih motivirati kako bi i oni mogli postati tvorcima vlastitog uspjeha i sreće. Želimo pokazati sudionicima da uspjeh ovisi o njima samima te im pružiti savjete kako iskoristiti prilike iz svakodnevice koje se nude svima. Na ovoj konferenciji pokazat ćemo da uspjeh nije tek cilj, već putovanje te da je za uspjeh potrebno konstantno ulagati vrijeme i trud.

Kristina Kodža govorit će o svojem iskustvu sudjelovanja na Erasmus+ projektu te kako je to pretvorila u sredstvo ostvarenja projekta te će odgovoriti na sva pitanja koja muče studente vezano uz Erasmus+.

Ivica Kljajić, autor knjige „Tvoja integracija“ objasnit će kako se istaknuti i uspjeti na golemom tržištu na primjeru Njemačke. Podijelit će s vama savjete o tome kako postati atraktivan javnosti i kako napisati bestseler. Osim toga, promijenit će i vaš pogled na financije spajajući financije i kreativnost, a kako će to uspjeti pogledajte na konferenciji!

Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelit će neke od svojih PR strategija te podijeliti s vama stvarnost koja se nalazi iza mobitela i Instagrama. Također, osvrnut će se i na to kako postati popularan i ostati svoj te kako je stvorila vlastiti brend „OpetNajljepša“.

Sudionici konferencije će se kroz predavanja upoznati s iskustvima predavača te čuti i savjete za uspjeh te će biti u mogućnosti postaviti sva pitanja koja ih odavno zanimaju. Konferencija će donijeti novu perspektivu svim sudionicima te je odlična prilika za osobni i profesionalni razvoj.

Prijave na Uspjeh u fokusu su besplatne, a broj mjesta je ograničen. Prijave se vrše ispunjavanjem obrasca na poveznici: https://forms.gle/eRWoy6PhLcLbsYph9.

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.