tajnistvo@haz.hr

E-mail

Lašćinska cesta 31a, Zagreb

Adresa

Vrijeme je za Investicijsku akademiju !

Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta s ponosom najavljuje novo izdanje Investicijske akademije koja pruža priliku u potpuno novi pogled na ulaganja, tržište nekretnina, stabilnost portfelja, redefiniranje novca pa čak i na psihološke čimbenike koji utječu na investicijske strategije. Radi se o drugom izdanju studentima već poznate konferencije koja okuplja stručnjake u misiji da pruži mladima dodatni poticaj za financijsku neovisnost te pametno investiranje.

Konferencija će se održat 14. prosinca 2023. godine u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Predavači koji će sudjelovati na konferenciji su: Danijel Delač (član uprave u InterCapital-u)Maja Menićanin(voditeljica projekta Genius by InterCapital)Ivan Stojanović (voditelj hrvatskog tržišta u CM Equity AG)Toni Vitali (edukator osobnih financija i ulaganja)Bruno Škvorc (osnivač RMRK-a)Iva Dilber (agentica za nekretnine)Max Mucko (investicijski analitičar)Ivan Ukalović (licencirani agent Euroville)Sandro Kraljević (vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab).

Raspored aktivnosti

Obzirom na rastuće mogućnosti ulaganja, za financijski uspjeh i zadovoljavajući prinos ključno je usvojiti vještine potrebne za analizu tržišta, razmotriti najbolje opcije za diverzifikaciju rizika te donijeti efikasne financijske odluke. Investiranje, za početnike, može biti vrlo izazovno jer se nameću pitanja kako započeti investiranje, u što ulagati, koliki je budžet potreban za početak i mnoga druga. Investicijska akademija će pružiti odgovore na ova, ali i na druga ključna pitanja koja muče zainteresirane za ulaganje.  Po završetku konferencije, sudionici će biti educirani o alatima i strategijama važnim za ulazak i djelovanje na financijskom tržištu. Također, uz vrlo zanimljivu panel raspravu naučit će više o redefiniranju novca i financijskoj slobodi. 

Prijave za Investicijsku akademiju su besplatne i vrše se isključivo putem obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/1eQeBE9av3jreyRc9 

Prijavi se i postani svoja najbolja investicija!

Podijeli

Učlani se u HAZ

Učlani se u Hrvatsku akademsku zajednicu klikom na gumb.